My Computers

Garantie

Oferim lucrari de calitate pe care le garantam cu profesionalismul si reputatia noastra

Vizitatori

350039
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
14
47
102
349427
179
1554
350039

Your IP: 3.238.125.76
Server Time: 2022-07-05 08:37:33

 

Un numar insemnat de laptopuri necesita reparatii din cauza supraincalzirii la solicitare mare (jocuri sau alte aplicatii consumatoare de resurse video) sau datorita prafului acumulat in zona ventilatorului - care duce la  defectarea chipset-ului video, a northbridge-ului sau a southbridge-ului de pe placa de baza si in final la diferite probleme in functionarea corecta a laptop-ului sau la defectarea acestuia.

 

Solutia la aceste probleme este Reballing laptop adica prinderea din nou a chipsetului video existent sau inlocuirea acestuia cu unul nou utilizand echipamente profesionale.

O alta problema foarte des intalnita in utilizarea laptopurilor este faptul ca acumulatorul dupa o anumita perioada de timp nu se mai incarca sau nu mai sta incarcat la fel de mult ca in momentul in care a fost nou. In acest caz se recomanda schimbarea acumulatorului cu altul nou.

Deasemenea transformatorul care alimenteaza laptopul se poate defecta moment in care se recomanda inlocuirea lui cu un alimentator ORIGINAL.

Suntem profesionisti si oferim garantii pentru reparatii laptopuri.